Neamț | Un copil de doi ani, bătut de părinți până a intrat în comă

bebelus copil spital

Caz halucinant în comuna Urecheni din județul Neamț. Un copil de 2 ani și jumătate a fost bătut până a intrat în comă de mama sa, în vârstă de 20 de ani, și concubinul ei de 17 ani. Incidentul a avut loc luni, 31 ianuarie, în locuința tânărului implicat.

Cei doi au fost cei care au dat alarma la 112, când au sesizat că starea bebelușului este gravă.

Echipajele deplasate la fața locului l-au preluat pentru a-l transporta la spital și au anunțat organele de cercetare penală care au constatat că viața copilului a fost pusă în pericol.

Cei doi tineri au fost reținuți, iar ieri au fost arestați preventiv pentru vătămare corporală și rele tratamente aplicate minorului.

„… admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ având ca obiect luarea măsurii arestării preventive. Dispune arestarea preventivă a inculpatei O. L. E., cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B. N., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv” – notează decizia instanței

Din primele informații, victima a fost transferată, ieri, la o unitate medicală din Iași, în comă de gradul IV.