Neamț | Un bărbat din Roman și-a înjunghiat soția și gemenele de 3 luni

spitalul_sfânta_maria_iași

În această dimineață, un bărbat din Roman și-a înjunghiat soția și cele două fetițe gemene, în vârstă de trei luni. Unul dintre copii a decedat.

Tragedia a avut loc într-un apartament din Roman. O femeie a sunat la 112 și a spus că este agresată de soț. Un echipaj de poliție a mers la fața locului, dar până când să ajungă acolo, bărbatul și-a înjunghiat soția și cele două fetițe gemene, în vârstă de trei luni.

Cealaltă fetiță a fost adusă cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” din Iași. Aceasta prezintă plăgi înjunghiate abdominal, eviscerație la stomac și colon transvers, șoc traumatic.

Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU SMURD Iași: „Am fost apelați prin 112 pentru transferul cu elicopterul SMURD Iași pentru un copil, bebeluș, de gen feminin, de două luni, cu o plagă înjunghiată la nivel abdominal, cu eviscerație de organe abdominale, respectiv stomac și colon transvers. Copilul era conștient, plângea, a fost pansat de către colegii de la CPU Roman. A fost stabil pe timpul transportului și l-am predat în Iași către Spitalul de Pediatrie Sf. Maria către Chirurgie Pediatrică pentru intervenție chirurgicală. Sperăm ca evoluția ei să fie una favorabilă”.