Neamt | Un bărbat a murit prins sub un tractor

IMG-20210715-WA0000

Eveniment nefericit aseara in comuna Bicazu Ardelean. Prin apel la 112, în jurul orei 20:32, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident în urma căruia un tractor s-a răsturnat în localitatea Telec.

La locul solicitării s-au deplasat pompieri voluntari din cadrul SVSU Bicazu Ardelean cu o autospecială de stingere, un echipaj cu ambulanță de la SAJ Bicaz și pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și un autocamion cu container de  suport logistic al intervenției căutare salvare.

Tractorul era condus pe un drum forestier, în localitatea Telec, de către un bărbat de 52 de ani. În urma accidentului produs, conducătorul auto a rămas prins sub tractor.

Accesul către locul evenimentului a fost greu accesibil,  datorită drumului accidentat și îngust, toate accesoriile necesare intervenției fiind transportate cu o mașină de teren. Distanța de la locul până au putut ajunge autospecialele până la locul producerii evenimentului era de aproximativ 600 m.

Forțele de intervenție, cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice au scos victima de sub tractor.  Aceasta prezenta semne incompatibile cu viața.
De-asemenea, au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor