Neamt | Un barbat a intrat dimineata in stop cardiorespirator dupa ce i-a luat foc bucataria

În această dimineață, în jurul orei 06:45 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Zănești. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, SVSU Zănești și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.

Până la sosirea forțelor de intervenție din interiorul locuinței a fost evacuat un bărbat de de 67 ani, in stop cardiorespirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de membrii echipajului SMURD. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD TIM declarând decesul acestuia.

Incendiul s-a manifestat în interiorul bucătăriei, la nivelul unui perete din imediata apropiere a sobei, cu degajare mare de fum. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars 4 mp din peretele casei și s-au deteriorat 2 mp din tavan.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *