Neamt | Trei copii au furat masini din curtea unui service auto, le-au condus si apoi le-au distrus

Ieri dimineata, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu- Neamț au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Târgu- Neamț, despre faptul că luni seara, in jurul orelor 20:00, persoane necunoscute au pătruns în curtea unui service auto din Târgu- Neamț, de unde au sustras un număr de trei autoturisme și le-au distrus. Cu această ocazie, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și distrugere.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că în seara zilei de 17 iunie a.c., trei minori din Târgu Neamț, în vârstă de 14, 13 și respectiv 10 ani, ar fi pătruns în curtea unui service auto, de unde ar fi sustras trei autoturisme pe care le-ar fi condus în curtea societății cât și în afara acesteia, totodată distrugându-le pe acestea și alte două autoturisme care erau parcate în curte.

Prejudiciul estimat în cauză este de aproximativ 30.000 lei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *