Neamt: Tâlharii au intrat în seara de Crăciun peste un bătrân din Dochia după care au atacat și alte gospodării

politie

În comuna Dochia, din județul Neamț, sunt câțiva indivizi care terorizează pe toată lumea. Tâlhăresc, fură, bat și se pare că poliția nu prea are soluții.

În seara de Crăciun, au intrat în casă peste un bătrân care abia se deplasează și l-au bătut crunt. Când am stat de vorbă cu omul era atât de traumatizat încât nici nu știa clar ce i-au furat de prin casă după ce l-au bătut.

Din păcate, se pare că bătrânul nu a fost singura țintă a infractorilor despre care facem vorbire. Aceștia au mai vizitat câteva gospodării și au spart și mașina unui vecin din care au furat stația de emisie-recepție și actele omului.

Dacă nu ar fi de plâns, atunci sigur ar fi de râs. Nu știm cu ce se ocupă poliția din zonă, căci noi am primit la redacție un filmuleț în care cel căruia i s-a spart mașina a mers cu scandal la suspecți la poartă și aceștia i-au returnat stația furată. Se pare că oamenii din Dochia nu mai au mari așteptări de la poliție și caută metode să își rezolve singuri problemele, lucru care poate degenera oricând.