Neamt | Protest la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. „Sunteti niste hoti si mafioti!”

protest spital

In jur de 50 persoane se afla in fata Spitalului Judetean din Piatra Neamt pentru a-si exprima supararea dupa tragedia de aseara, soldata cu moartea a 10 persoane. Oamenii cer demisia lui Ionel Arsene dar si a Guvernului PNL. Acestia sustin ca s-au saturat sa nu aiba acces la sistemul medical si de asemenea cer autopsii in cazul pacientilor morti oficial de Covid.

„Toti sunt vinovati. Au dezbinat poporul, PSD si PNL, arunca vina unii pe altii si ne omoara…Industrie nu mai avem, invatamant nu, sanatate nu. Aaa, avem Lidl si Kaufland”, a spus o batrana.

„Am 20 ani si ma doare sufletul de ce s-a intamplat aici. Arsene a spus ca a bagat 21 milioane de euro in spitale. Unde? Sa ne arate si noua cu chitante. PSD si PNL ne termina. Am avut nevoie la spital, am mancat doua pungi de chips-uri si am baut o Cola, nu m-a consultat, nu mi-a facut radiografie. A pus mana si mi-au spus ca am gastrita. A doua oara cand am venit cu raceala, am stat 6 ore sa astept si m-au trimis acasa ca am un pic de febra”, a spus un tanar.

„V-ati facut planul, in tara nu se mai moare de inima, cancer, diabet. Se moare doar de Covid. Medicul erou si-a dat viata pentru ei, restul ce au facut. Intr-un spital atat de mare, unde erau ceilalti, la tigari si la cafele? Ce au facut azi noapte, unde au fost. Hotii de un an de zile tin spitalul inchis pentru Covid”, spune o alta tanara revoltata.