Neamț | Profesor din Neamț, reținut pentru agresiune sexuală

catuse-arest-696x418

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Roznov, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, a fost reţinut pentru 24 de ore.

La data de 25 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 11 ani, a primit mai multe mesaje cu conotații sexuale, de la o persoană care s-a recomandat a fi profesorul de sport. Astfel, din cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 28 ani, din Roznov, ar fi transmis prin intermediul unei reţele de socializare unor minore, mai multe mesaje cu conotaţii sexuale.

Totodată, persoana în cauză, în calitate de profesor de educaţie fizică şi sport, care predă la o școală din comuna Rediu, dar și în orașul Roznov, ar fi manifestat un comportament neadecvat cu tentă sexuală, faţă de mai mulți minori. Potrivit informațiilor, ar fi vorba despre 4 fete și un băiat.

În urma probatoriului administrat, la data de 4 iulie 2021, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.