Neamț | Pompierii din Neamț au intervenit pentru a salva un bărbat prins sub un zid de beton

zid-beton-surprins

Astăzi, în jurul orei 11:20, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană a fost surprinsă sub un zid care a căzut, în orașul Roznov din Neamț.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție, un camion cu un container de căutare-salvare, o ambulanță SMURD TIM și voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit un bărbat de 37 de ani prins sub un zid din BCA.

Victima, conștientă, a fost scoasă de sub zid și a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD TIM, ulterior fiind transportată la UPU a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Trei persoane au suferit atacuri de panică. Acestea au fost asistate medical de echipajul SMURD EPA sosit la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce bărbatul efectua lucrări în regie proprie, în curtea imobilului său din localitatea Roznov, a fost surprins și accidentat de căderea unui zid din bolțari.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.