Neamț | O mașină a intrat într-un cap de pod. Două femei au rămas încarcerate

WhatsApp Image 2021-09-06 at 12.25.12

În urmă cu puțin timp, a avut loc un accident rutier în sat Oșlobeni, comuna Bodești. Din primele informații, se pare că un autoturism a intrat într-un cap de pod.

La fața locului, s-au deplasat pompierii Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și ambulanța TIM de la Detașamentul Piatra Neamt, precum și o ambulanță 1 SAJ.

La sosirea forțelor, o persoană era scoasă din autoturism, iar pentru cealaltă persoană au fost necesare manevre de descarcerare.

Update: Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au constatat că un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat intr-un cap de pod. În autoturism se aflau două persoane, care au rămas incarcerate. Conducătoarea autoturismului, în vârstă de 74 de ani, a fost scoasă din interiorul autoturismului de către cetățeni.
Pompierii, cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice, au descarcerat o femeie de 53 de ani ( pasager în autoturism). Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț.
Cealaltă victima a fost preluată de echipajul de la SAJ. În același timp, militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.