Neamț | Doi tineri au fost reținuți de polițiști după ce și-au comandat droguri prin curier

1 (1)

La data de 06.07.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 06.07.2022, inculpații au ridicat de la sediul unei firme de curierat mai multe colete ce conțineau cantitățile de aproximativ un kilogram de canabis și 75 ml de metadonă, moment în care au fost prinși în flagrant de către polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț.

În urma propunerii formulate în cauză, Tribunalul Piatra Neamț a dispus, la data de 07.07.2022, arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.