Neamt | Desi isi dorea o fetita, o mamica de 32 ani a nascut al 9-lea baiat la Spitalul din Roman

mamica

La numai 32 ani, Nadia Corina a nascut recent la Spitalul Municipal din Roman al 9-lea baiat, pe Bogdan Gabriel. Micutul a venit mai devreme pe lume, prin operatie de cezariana si a cantarit 3000 grame. Fiind prematur, pentru câteva zile, bebelușul a beneficiat de îngrijiri medicale speciale dar este perfect sănătos și de acum crește în bratele mamei.

„Deși recunosc că mi-aș fi dorit o fată, mă bucur și de băiat, sunt obișnuită, important e să fie sănătos…sa fim cu toții sănătoși. Soțul lucrează la o firma de curățenie în oraș. Eu nu pot munci pentru că trebuie să mă ocup de băieți. Cel mai mare are 15 ani, dar pe cei mici trebuie să ii pregătesc de școală, să fac mâncare, curat, să spăl. Uneori mai reușesc să muncesc cu ora”, a povestit mămica.

În ciuda tuturor greutăților, proaspăta mămică își dorește ca toți membrii familiei să aibă sănătate și ei, ca parinti, sa aibă putere să ii crească bine. Pe lângă condițiile și îngrijirile medicale de calitate primite pe timpul internării, bebelușul a primit cateva cadouri din partea conducerii spitalului.