Neamt | Compania ieseana ApaVital va furniza apa in orasul Roman

Sharing is caring!

Desi este traversat de raurile Moldova si Siret, orasul Roman are o problema continua cu apa. Presiune scazuta, intreruperi repetate zilnic, toate puse pe seama secetei din ultima perioada.

Municipiul Roman a reziliat contractul cu ApaServ Neamt și a demarat procedurile pentru a trece la compania Apa Vital Iași.

„Am făcut demersuri și în trecut pentru a trece la ApaVital Iași, însă acest lucru nu l-am putut face atât timp cât compania ApaServ nu a încălcat contractul și furniza apă continuu și constant în municipiu. Acum, compania încalcă principalul obiect de activitate, nefiind capabilă să alimenteze non stop orașul cu apă“, a spus primarul Romanului, Lucian Micu.

La randul sau, Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt a cerut demisia condcerii ApaServ acuzata ca a pierdut zeci de mii de consumatori.

“Aștept demisia de onoare din partea conducerii Companiei Județene Apa Serv și a președintelui Consiliului de Administrație! Managementul defectuos al acestei companii a atras numeroase probleme pentru consumatorii de apă din municipiul Roman! În ciuda faptului că au trecut mai bine de cinci luni de la apariția crizei de apă în oraș, conducerea nu a fost capabilă să găsească o soluție pentru depășirea situației neplăcute în care se regăsesc romașcanii”, a spus Ionel Arsene.

shares