Neamț | Cetatea de Scaun va fi închisă pentru vizitare în perioada 5 februarie-4 martie

Muzeul Național al Bucovinei anunță închiderea Cetății de Scaun a Sucevei pentru vizitare, în perioada 5 februarie 2024 –  4 martie 2024, pentru desfășurarea lucrărilor de restaurare la podul de acces în cetate.

Având în vedere că în perioada de iarnă volumul de vizitatori este mai scăzut, General Construct – lider de asociere – a informat Muzeul Național al Bucovinei că, începând cu 5 februarie și până la data de 4 martie 2024, se vor executa lucrările de restaurare la Obiectul 4 – Pod de acces din cadrul contractului nr. 5096/360 din 19.07.2023 – ”Lucrări de plombare și chituire zidărie, restaurare contraescarpă și pod de acces la Cetatea de Scaun a Sucevei” – existând posibilitatea ca data de finalizare a acestor lucrări să varieze în funcție de condițiile meteorologice.

”Întrucât natura lucrărilor ce se vor executa nu va permite circulația pe pod, informăm publicul în ceea ce privește interzicerea accesului în Cetatea de Scaun a Sucevei în perioada sus-menționată”, se arată într-un comunicat transmis de Muzeul Național al Bucovinei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *