Neamţ | Blocaje în trafic, localităţi fara curent

trafic 222

Drumul naţional care face legătura între municipiile Piatra Neamţ şi Roman a fost blocat astazi la ieşirea din municipiul reşedinţă, pe o distanţă de circa un kilometru, după ce un tir nu a reuşit să urce o pantă, o situaţie similară înregistrându-se la ieşirea din Bălţăteşti. Potrivit dispecerului ISU Neamţ, un autocamion înmatriculat în Polonia nu era echipat cu anvelope de iarnă şi astfel nu a reuşit să urce panta.

O situaţie similară s-a inregistrat si la ieşirea din localitatea Bălţăteşti spre oraşul Târgu Neamţ, traficul fiind blocat pe un fir, după ce alte două autocamioane au rămas blocate.
În localitatea Ion Creangă, un autobuz cu circa 20 de călători a derapat în zona staţiei de carburanţi şi nu-şi mai poate continua drumul.
Blocaje rutiere s-au înregistrat astazi pe mai multe drumuri judeţene din cauza autovehiculelor care nu reuşesc să urce în pantă, pentru că nu au fost echipate cu anvelope de iarnă. O linie de medie tensiune cu 8 posturi de transformare a fost afectată şi localităţile Gârcina, Turtureşti şi câteva zone din municipiul Piatra Neamţ au rămas fără energie electrică.