Neamt | Accident in comuna Girov provocat de un sofer baut si fara permis

accident noaptea

Aseara, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Bârgăuani, care conducea un autoturism pe drumul național 15 D, în afara localității Turturești, pe un sector de drum în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui tânăr, de 21 de ani, din Bârgăuani, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul în cauză are anulat permisul de conducere. De asemenea, s-a constatat faptul că tânărul de 21 de ani i-ar fi încredinţat autoturismul acestuia pentru a-l conduce.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.