Neamț | A rămas fără picioare după ce și le-a prins într-o combină agricolă

069c2dea-7115-4dcb-b90e-d3613cabdaa1-1536x1152

Astzi, în jurul orei 12.00, în comuna Ștefan cel Mare, județul Neamț, un bărbat de 54 de ani s-a accidentat în timp ce desfășura lucrări agricole. Victima și-ar fi prins membrele inferioare în melcul combinei.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

„Pompierii au acționat pentru extragerea bărbatului prins într-un heder pentru porumb. Acesta avea membrele inferioare prinse în partea din față a utilajului. Victima a fost extrasă în stare de constiență și predată echipajului SMURD TIM pentru acordarea îngrijirilor medicale. După stabilizarea victimei, echipajul SMURD a transportat-o la UPU Piatra Neamț. În urma evenimentului, persoanei i-au fost secționate ambele membre inferioare.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, pentru stabilirea, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.