Neamt | 7 persoane au fost ranite dupa un accident grav in localitatea Petru Voda

La ora 12:37 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Târgu Neamț (o ambulanță SMURD), Detașamentul Piatra-Neamț (ambulanță SMURD TIM) și SAJ (Ceahlău, Borca și Târgu Neamț).

În urma impactului, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, un autoturism s-a răsturnat iar celălalt a ajuns în șanț. La sosirea pompierilor toate persoanele erau în afara autoturismelor.
Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani, se afla în stare de inconștiență fiind preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț.

Celelalte 6 persoane (3 bărbați de 18, 20 și 37 de ani, o femeie de 47 de ani și doi băieți de 10 și 17 ani) au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ după care au fost transportate la CPU Tg Neamt și CPU Bicaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *