Neamț | 41 de comune și orașe din județul au primit peste 30 de milioane de lei de la Guvern

bani

Peste 30 de milioane de lei au fost alocaţi de Guvern pentru finalizarea unor investiţii în 41 de localităţi din judeţul Neamț.

Cele 34 de contracte prin care s-au alocat sume suplimentare necesare finalizării unor obiective de investiţii aflate în derulare au fost semnate, luni, la sediul Instituţiei Prefectului Neamţ.

41 de comune și orașe din județul Neamț au primit peste 30 de milioane de lei.Am fost extrem de bucuros să semnez fiecare contract de finanțare în parte, la sediul Prefecturii. Sumele vor fi folosite pentru finalizarea unor proiecte de investiții extrem de importante. În toate comunitățile nemțene este nevoie de infrastructură de apă și canalizare, de școli și grădinițe, de dispensare medicale, de terenuri și săli de sport, de infrastructură rutieră și pietonală. Salut imparțialitatea Guvernului Ciucă pentru că a ținut cont, cu adevărat, de nevoile comunităților locale nemțene, și a alocat fonduri în funcție de solicitări, nu de apartenența politică a primarilor. Am spus-o și o repet: politica se face la sediile de partid, obiectivele de investiții nu au culoare politică”, a scris pe pagina de Facebook George Lazăr, prefectul Neamț.