Neamt | 4 persoane arestate pentru trafic de droguri

canabis

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamț împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Neamț au efectuat un număr de 5 percheziţii domiciliare, pe raza teritorială a judeţului Neamț, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată, şi deţinere de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, mai multe persoane au achiziționat cantități importante de droguri de risc și mare risc, pe care le-au comercializat pe piața ilicită din municipiului Piatra Neamţ, județul Neamţ, precum şi a localităţilor limitrofe, obținând astfel importante beneficii materiale.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare, a fost identificată și ridicată, în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 3,400 kg cannabis masă uscată și 19 kg masă umedă – resturi de tulpini și frunze.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Neamț, au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 6 persoane, iar față de 4 dintre acestea a fost dispusă reținerea pe o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de azi, cei 4 inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Neamț, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.