Neamț | 1000 de copii ce provin din familii aflate în nevoie primesc pachete de sărbători

copii

1000 de copii din Piatra-Neamț ce provin din familii aflate în nevoie primesc zilele acestea pachete de sărbători din partea comunitații. Este vorba despre copii cu dizabilități, copii ai căror părinți sunt plecați în străinătate, copii din familii monoparentale, cu precădere din cartierele Văleni, Gara Veche și Speranța.

Pachetele conțin produse alimentare, articole de îmbrăcăminte și cărți, achiziționate cu fonduri de la bugetul local. Campania a început astăzi și până de Crăciun echipele Direcției de Asistență Socială vor distribui pachetele la toți beneficiarii.

Totodată, în parteneriat cu Crucea Roșie Română, au fost oferite 50 de pachete cu produse alimentare de primă necesitate la familii cu mulți copii și unor vârstnici din cartierul Văleni.

Pentru a se asigura de buna desfășurarea a campaniei, primarul Andrei Carabelea împreună cu cei doi viceprimari Alin Lehăduș și Marius Irimia au participat astăzi la acțiune împreună cu angajații Direcției de Asistență Socială din cadrul primăriei Piatra-Neamț.