Ne vedem joi. Începe Afterhills !

Sharing is caring!

De joi, 31 mai, începe a doua ediţie a Festivalului Afterhills, care se va desfăşura până pe 3 iunie. Printre principalele evenimente premergătoare festivalului se numără şi reuşita organizatorilor de a omologa cel mai mare Dreamcatcher din lume, care va avea un diametrul de nouă metri, faţă de recordul actual de 7,42 de metri, stabilit în Rusia.

Afterhills promovează arta în toate formele sale, iar pe durata celor patru zile vor avea loc workshop-uri, vor putea fi admirate instalaţii de artă modernă şi neconvenţională, dar şi activităţi distractive şi educaţionale. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri.

Pe lângă muzică, spre deosebire de anul trecut, va exista şi o scenă de comedy, cu momente de stand-up comedy, dar şi de breakdance, teatru contemporan şi momente de improvizaţie. Organizatorii pregatesc nouă scene acoperite şi semi acoperite. Singura descoperită este cea principală.

Pe scenele muzicale Afterhills vor urca peste 150 de artişti dintr-o varietate de genuri muzicale, ultimele formaţii anunţate fiind Tricky, Kadebostany şi Sander Van Doorn.

shares