Musicalul “The Greatest Showman” pus in scena de tinerii ieseni

Maine, Musicalul “The Greatest Showman” va fi pus în scenă la Sala Unirii de tinerii ieseni din domeniul musical. Petran Music School împreună cu Ateneul Național din Iași și Casa de Cultură a Studenților din Iași s-au ocupat de acest proiect care respectă în mare măsură coloana sonoră a filmului original.

Acest musical se bazează pe povestea și muzica din filmul cu același nume. Majoritatea melodiilor din film sunt reinterpretate și cântate în producția scenică.

„Încercăm să redăm musicalul din filmul „The Greatest Showman”, un concert pe care noi l-am intitulat „The Greatest Show”. Acest spectacol este 100% al Iașului, sunt copii doar din Iași, profesori, toți suntem din Iași. Vrem să arătăm prin acest spectacol că avem copii foarte talentați la dans și la muzică. Ei au nevoie să fie auziți, ascultați, aplaudați și încurajați” a declarat coordonatorul proiectului, Petran Paveliuc.

Din producția scenică vor face parte și dansatorii Școlii de dans Attribute, condusă de coregraf Ancuța Macovei. „Noi spunem că un spectacol este un iceberg, 90% este dedesubt și 10% este ceea ce vede publicul. Așa că munca din spate nu este doar într-o lună de zile, sunt ani de zile în spate ca acești minunați să urce pe scenă„, a declarat coregraful Școala de Dans Attribute, Ancuța Macovei.

Musicalul vine în întâmpinarea nevoilor de afirmare şi de recunoaştere a calităţilor muzicale artistice ale tinerilor ieseni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *