Music Water Festival, Ceahlau 2018

foto_note_muzicale

La sfarsit de saptamana suntem invitati in Neamt la un eveniment in premiera – Music Festival Water. Evenimentul isi propune sa promoveze zona turistica din regiunea masivului Ceahlau si a lacului Izvorul Muntelui, a traseelor turistice, a pensiunilor din zona si a posibilitatilor de a practica sporturi outdoor.

Organizatorii pregatesc, pe langa concerte si ateliere muzicale,  expeditii pe apa pentru copiii incepatori, prezentare tipuri de kayace, cursuri de initiere in echipamentul de salvare si de supravietuire, scurte competitii pentru incepatori, demonstratii de eschimo sau de kayak viteza pentru competitii.

Rangerii Montani vor avea intalniri cu copiii, momente in care vor prezenta trasee montane, vor sustine cursuri de siguranta pe munte, vor prezenta tipuri de echipamente,  in speranta ca vor atrage copii care vor sa practice sporturi de munte, poate chiar sa imbratiseze meseria de ranger montan.

Din programul festivalului nu lipsesc workshopurile pentru viitorii chitaristi, tobosari, basisti si solisti.

Nightlosers, Doru Stanculescu, Zob sau Eugen Avram si Cristi Dumitrascu sunt cateva nume cu care ne putem intalni in acest week-end la Debarcaderul din Ceahlau.