Municipiul Suceava rămâne în scenariul roșu

638795maxim

Un nou set de măsuri au fost luate în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Suceava, care a avut loc luni la prânz. Acestea au vizat diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava, în contextul ultimelor acte normative incidente în domeniul pandemiei de Covid-19 și în urma creșterii incidenței cazurilor pozitive la mia de locuitori.

Luând în considerare incidența cazurilor pozitive Covid-19 la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale din județul Suceava la mia de locuitori, precum și reevaluările măsurilor adoptate anterior privind unele localități din județ, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptato nouă hotărâre prin care, în cazul unor localități precum comunele Frumosu, Valea Moldovei și Ilișești, vechile restricții își încetează aplicabilitatea începând de luni.

Măsuri restrictive noi apar în urma noii hotărâri pentru comunele Frătăuții Noi și Grămești, cu intrare în vigoare începând cu ora 00.00 a zilei de miercuri.