Municipiul Iași rămâne fără viceprimari

Mihai_CHirica

Mihai Chirica a retras de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local proiectul care prevede alegerea viceprimarilor, pentru ca, spune edilul, nu a vazut nici pana la aceasta data optiuni clar conturate privind modalitatea de colaborare. Cu unanimitate de voturi, ordinea de zi a fost aprobata, insa cu o singura completare din partea unui consiler PSD.

Edilul a retras in timpul sedintei de Consiliu Local trei proiecte de pe ordinea de zi, printre care si cel in care trebuia sa propuna viceprimarii pentru municipiul Iasi. Mihai Chirica a motivat ca va propune in fiecare sedinta ordinara proiectul.

Mihai Chirica- primar municipiul Iasi

Nici până la această dată nu am văzut niște opțiuni foarte clar conturate privind modalitatea de gestionare în comun a destinului acestui oraș încât ne asumăm de unii singuri, deocamdată, PNL, și propun retragerea de pe ordinea de zi a proiectului”

Bogdan Balaniscu, consiler PSD a fost singurul care a luat cuvantul pe aceasta tema.

Bogdan Balaniscu- lider grup consilieri locali PSD:

„Invitatii din partea PSD pentru a gasi solutii astfel incat orasul sa fie deblocat, au fost facute publice din partea partidului nostru. Asteptam partile ca sa putem sa discutam, altfel nu ramanem decat in jocuri politice in care ne facem ca vrem sa facem treaba. Concret, PSD  a lansat invitatia si pentru PNL si pentru USR, putem face majoritate astfel incat sa deblocam orasul.