Multi ieseni dezamagiti dupa taierea brazilor

palat111

Iesenii nu au ramas indiferenti la defrisarile din fata Palatului Culturii. Primaria nu a ales momentul oportun pentru a schimba peisajul din fata simbolului orasului si nici nu a comunicat eficient proiectul si planurile pentru aceasta zona. Oamenii l-au pus la zid pe primar, dupa ce acesta a postat aseara o poza cu noua infatisare a Palatului. „Așa arată Palatul Culturii! Mulțumesc pentru susținere”, a scris Mihai Chirica pe pagina personala de Facebook.

Doar ca, 75 la suta dintre comentariile iesenilor sunt ironice, oamenii condamnand actiunea. Au fost in schimb si pareri favorabile lui Mihai Chirica. Cateva dintre comentariile iesenilor:

Dumitrita Ceausu:Domnu’ primar degeaba e palatul frumos daca nu o sa fie lumea sanatoasa ca sa-l vada. Cum sa taiati copaci?”

Stefan Ichim:” Pacat ca nu pot pune o poza in sectiunea de comentarii ce frumos era inainte … acum zici ca esti in camp cu tot cu Palat fara copaci …. Propun si in Podu Ros unde e catargul sa taiem tot ce este in jur , ca sa se vada mai bine catargul!”

George Daniel: „Asa arata tot orașul. Chel, poluat și fără perspectiva adaptata la nevoile de mediu. Încă o dată ați dezamăgit!”

Andrei Meiuș: „Ce susținere bai inapoiatule? Chiar nu gândești? Chiar nu ai recepționat mesajele ieșenilor? Vin alegerile și o sa îți arătăm cam ce susținere ai!”

Cernea Razvan Florin: „Domnule Chirica, va sustin dar va rog incepeti sa rezolvati cu poluarea…murim sufocati, cunosc persoane care traiesc cu spray-ul zi de zi. Faceti ceva!”

George Baciu: „Mai sunt în stânga niște brazi, cum facem cu ăia???”

Andreea Mi: „Sa nu se ascunda lunetistii in brazi cand vine Papa de la Roma!”

Ramy Ra: „Domnule primar, nu luati in consideratie comentariile jignitoare, noi avem incredere in dvs, in toata lumea cladiri ca “Palatul Culturii “ au amenajate gradini care sa scoata in evidenta frumusetea Palatului, sunt sigura ca atunci cand totul va fi gata se va vedea diferenta. In ceea ce priveste copacii se stie ca erau “cu probleme”(deteriorati) si sunt sigura ca o sa plantati altii”sanatosi “. Mult succes in continuare!” 

Foto: fb.com/mihaichirica