Moțca în sărbătoare, joc, cânt și voie bună la Ziua Comunei

motca

Ziua Comunei Motca s-a sarbatorit cu joc, cant si voie buna in zi speciala, de Sfanta Maria Mare. Artistii locali si Ansamblul „Opincuta de la Motca”, cantareti din Pascani si din Iasi sau artisti pop iubiti au urcat, rand, pe rand, pe scena special amenajata pe Stadionul din localitate.

Locuitorii din Motca au iesit, cu mic cu mare, la sarbatoarea comunei. Artistii au incalzit atmosfera si s-au declarat mandri ca au urcat intr-o zi speciala pe scena, la cea de-a IX-a editie a evenimentului.

Autoritatile locale au pregatit din timp marea sarbatoare pentru ca evenimentul sa bucure intreaga comunitate. Pentru cei care s-au intors din strainatate, bucuria a fost cu atat mai mare.

Gospodarii comunei, primarul si intreaga echipa, au fost printre oameni, la marea sarbatoare iar invatatoarea din comuna a reusit sa insufleteasca manifestarea.

„O sarbatoare si crestina, ortodoxa, iar motcanii sarbatoresc cu drag Zilele Comunei. Deja avem 9 ani de cand, in aceasta zi, sarbatorim Ziua Comunei ,ne-am pregatit si sufleteste. Ansamblul „Opincuta de Motca” are peste 50 de copii care evolueaza si canta muzica populara. Avem artisti deosebiti, de muzica populara , Laura Olteanu, Constantin Bahrina sau domnul Iordachioaia,  cantareti de muzica usoara, Alessia si Anna Lesko sau ansambluri folclorice din Iasi si nu numai si speram sa ne distram cat mai frumos.”, a declarat Ana Bunduc, invatator, coordonator „Opincuta de la Motca”.