Momente emoționante la Spitalul de Boli Infecțioase din Iaşi. Un fost pacient infectat cu coronavirus a venit să le mulțumească celor care l-au îngrijit

ati2

Un fost pacient infectat cu coronavirus, care a fost internat la ATI, a venit să le mulțumească celor care l-au îngrijit.

Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași: ”Am primit vizita unui fost pacient, îngrijit în Terapie Intensivă, care a avut o formă severă a bolii COVID 19 și căruia personalul nostru medical a reușit să îi salveze viața. A dorit să ne mulțumească tuturor pentru grijă și dedicație. Ne-a transmis că acum crede în existența virusului COVID, motiv pentru care s-a și vaccinat împreună cu restul familiei. Ne-a povestit însă că, din păcate, SarsCov2 a luat de lângă el pe unul dintre cei dragi. Este motivul pentru care revin cu îndemnul ferm, încarcat de responsabilitate profesională, științifică și medicală de continuare a vaccinarii, atât pentru protecția personala cât si a celor de lângă noi.În spital sunt acum internate 38 persoane COVID19 pozitive, dintre care, opt în Terapie Intensiva cu forme severe, aceștia din urmă confirmați sau cu suspiciune înaltă de infectare cu tulpina Delta.”