Moldova va inclina balanta la alegeri

Sharing is caring!

Iasul este primul oras din tara ales de membrii Aliantei 2020 USR-PLUS pentru turneul de promovare al candidatilor la alegerile europarlamentare. Dacian Ciolos, Dan Barna, Cristian Ghinea, Clotilde Armand si altii au vorbit la Iasi despre importanta strategica a zonei Moldovei, ignorata in ultimii ani de politicieni.

Dacian Ciolos sustine ca in perioada scurtului sau mandat ca prim-ministru, Iasul s-a aflat pe lista de prioritati a guvernului prin includerea proiectelor autostrazii Iasi – Targu Mures si Spitalelor Regionale de Urgenta.

Dacian Ciolos – co-presedinte Alianta 2020 USR-PLUS: “Nu e intamplator  ca Alianta 2020 USR-PLUS se afla astazi la Iasi si isi lanseaza aici campania de strangere de semnaturi in tara si spun nu e intamplator pentru ca noi credem ca aceste alegeri si alegerile din urmatorii 2 ani vor fi decise de Moldova, votul Moldovei va fi decisiv pentru ca Moldova a fost practic ignorata din pacate de partidele care s-au perindat la guvernare pana acum”.

Alianta se bucura de un numar important de sustinatori in Iasi.

Dan Barna – co-presedinte Alianta 2020 USR-PLUS: “Iasul este si va felicit pentru asta si le transmit tuturor iesenilor felicitarile si bucuria noastra, este unul dintre judetele care a avut cele mai bune rezultate la numarul de semnaturi “ fara penali” ceea ce arata ca aici este un nucleu de spirit civic si nucleu de Romanie normala, fireasca si europeana si asta este un element pe care l-am avut in vedere cand am decis ca incepem la Iasi acest eveniment de strangere de semnaturi”.

Turneul Aliantei 2020 USR-PLUS va continua in Brasov, Timisoara, Craiova, Constanta, Cluj Napoca si Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

shares