Moldova va avea autostradă. Marcel Ciolacu: „Din acest moment, nu mai poate nimeni opri acest proiect, această investiţie în infrastructură”

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat marţi, la Focşani, cu ocazia unei vizite de lucru la tronsonul 4 din Autostrada Buzău – Focşani că este foarte important ca Moldova va avea autostradă. El a precizat ca mai e un un sector, al treilea, pana in Buzau, unde unele institutii ale statului inca se joaca si ca se vor lua masuri radicale daca proiectul nu este predat la timp.

Prioritatea numarul unu a Guvernului este exercitiul financiar trecut, iar pe urmatorul loc se afla infrastructura mare, spune premierul Marcel Ciolacu care asigura intreaga regiune Moldova ca va avea autostrada.

Marcel Ciolacu, premierul României

Moldova va avea în sfârşit autostradă. Din acest moment, nu mai poate nimeni opri acest proiect, această investiţie în infrastructură. Este evident că va duce la un echilibru de dezvoltare între regiunile istorice ale României. Îmi pare rău că pentru cei care au fost până acum că n-au reușit să deblocheze Moldova. Cred că numai centura Bacăului ai făcut-o tu, Dragoș, tot cu domnul Umbrărescu…Din 2004 se lucra. Ritmul totuși la autostrada Moldovei a fost impus 100% de ministrul Sorin Grindeanu.

Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu au vizitat astazi santierele de pe autostrada A7. Acestia s-au arătat extrem de supărați pe șefii de la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Premierula cerut reorganizarea institutiei.

Marcel Ciolacu, premierul României

A finalizat contractele, a finalizat licitațiile, a dat adjudecările. Mai avem un singur tronson, parcă al treilea, până în Buzău, unde încă anumite instituții ale statului se joacă. Sper ca alte instituții ale statului să mă informeze, ca prim-ministru de fapt, în legătură cu ce se întâmplă acolo, pentru că nimeni nu răspunde când se pierd bani europeni sau când avem întârzieri.

In privinta lucrarilor de pe Autostrada Moldovei, premierul s-a declarat multumit de stadiul lucrarilor. Pe un singur tronson, in zona Mizil, constructorul trebuie sa mai recupereze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *