Modificari ale programului din play out

Sharing is caring!


În ședința Comitetului de Urgență FRF de astăzi s-a hotărât modificarea programului întrecerii din Playout-ul actulei ediții de campionat în Liga I. Astfel, meciul echipei noastre de la mijlocul săptămânii viitoare împotriva celor de la FC Viitorul va avea loc la finalul săptămânii, la fel ca toate celelalte jocuri ale etapei a X-a, pentru a face loc restanței Dinamo – Chindia pe 16 iulie.

A XI-a rundă va fi după o altă săptămână, în jurul datei de 25 iulie, în timp ce pe 23.07 va fi programată a doua restanță a dinamoviștilor, la Sibiu. Ultimele 3 etape se vor disputa tot din trei în trei zile, în jurul datelor de 29 iulie, 1 și 5 august. Federația a programat și barajul de promovare / evitare a retrogradării, în dublă manșă, pe 9 și 12 august.

În urma deciziilor Comitetului de Urgență FRF, președintele clubului din Copou, Ciprian Paraschiv, a declarat: “Reprogramarea acestor etape va prinde foarte bine tuturor combatantelor după o perioadă extrem de încărcată, mai ales că noi, de exemplu, am jucat doar din trei in trei zile de la reluarea întrecerii, fiind angrenați și în semifinalele Cupei României. Va fi un final încins de sezon și sperăm ca ierarhia după cele 14 etape să fie stabilită exclusiv urmare a evoluției echipelor pe teren.”

În urma acestor modificări, programul echipei noastre până la finalul sezonului este următorul, cu precizarea că, exceptând jocurile cu Dinamo și FC Viitorul, datele sunt aproximative:

Et. a IX-a, 12 iulie, ora 18.00:  Dinamo – CSM Politehnica

Et. a X-a, 20 iulie, ora 20.00: CSM Politehnica – FC Viitorul

Et. a XI-a, 25 iulie:  Academica Clinceni – CSM Politehnica  

Et. a XII-a, 29 iulie:  CSM Politehnica – FC Voluntari 

Et. a XIII-a, 1 august:  CSM Politehnica – Chindia Târgoviște 

Et. a XIV-a, 5 august:  FC Hermannstadt – CSM Politehnica 

shares