Mobilizare pentru tanarul politist din Botosani. Este in stare critica iar familia a luat in calcul transferul in Austria

Alexandru Ratoi, tanarul politist din judetul Botosani se află în stare gravă după ce a fost accidentat în misiune acum două seri. Efectua un semnal regulamentar de oprire în trafic iar un alt autoturism care s-a angajat în depășire l-a izbit în plin.

A fost transportat la Spitalul județean, dar la scurt timp a fost solicitată o aeronavă Smurd care l-a transportat la Spitalul Floreasca din București.

„Fac un apel la bunătatea oamenilor pentru că Alex nu are o situație materială prea bună, fapt pentru care este necesară o sumă mare de bani în vederea acoperirii costurilor care se impun. Familia ia în considerare transferul lui Alex la o unitate spitalicească din Viena. Totodata este nevoie de sange. Din detaliile pe care le avem până acum, are fractură de bazin si, cel mai grav, un edem cerebral pentru care s-a constituit o echipă de medici pentru a vedea ce măsuri se pot lua”, a transmis un coleg al politistului.

Pentru cine vrea să doneze sânge, specificați numele 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐑𝐚̆𝐭̦𝐨𝐢, 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢, momentan internat pe ATI.

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐚 𝐨 𝐬𝐮𝐦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐢, 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐚𝐦𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐥𝐞:

RO25 BRDE 070S V476 9063 0700

Rățoi Cătălina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *