Mobilizare a fortelor de ordine in ziua inmormantarii lui Costel Corduneanu

Iasul va fi astazi un oras paralizat, in ziua inmormantarii lui Costel Corduneanu, considerat de toti, liderul lumii interlope din capitala Moldovei. Autoritatile se asteapta ca 3000 de persoane sa-l conduca pe ultimul drum, inmormantarea urmand sa aiba loc la cimitirul Eternitatea. Se preconizeaza ca 1000 de oameni din afara judetului vor participa la funeralii.

Echipaje de politie si jandarmerie au fost plasate azi noapte la intrarile in oras dar au fost vazute si in zona Agronomie. Cateva sute de persoane au fost prezente aseara la ultima zi de priveghi a lui Costel Corduneanu unde au rasunat din nou acorduri de manele.

De altfel, familia a cheltuit o suma impresionanta pentru organizarea inmormantarii fiind prezenti si manelisti cunoscuti din tara. Autoritățile din Iași sunt in alerta si vor asigura paza, astfel încat sa nu aiba loc incidente neplăcute. A fost suplimentat numărul fortelor de ordine in intregul oraș fiind asteptati si lideri ai unor clanuri interlope din Romania.

Convoiul va traversa jumatate de oras din zona „La Castel” pana la cimitirul Eternitatea. In zona Tg. Cucu se va face o oprire, in zona in care a copilarit Costel Corduneanu. Tot astazi, autoritatile inaugureaza lucrarile la Spitalul Regional de Urgenta iar mai multe personalitati sunt asteptate in zona Moara de Vant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *