Miroslava va primi finanțare pentru investitii

miroslava

Vesti bune pentru Miroslava. Primaria a anuntat ca a obtinut finantare pentru mai multe proiecte de investitii, bani care vor veni prin  Planul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre infiintarea unui centru de colectare a deseurilor, cat si achizitia de un mijloc de transport si dotarea a doua scoli din comuna.

Primăria Comunei Miroslava a obținut finanțarea pentru cel de-al patrulea proiect prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Este vorba despre înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar a deșeurilor, valoarea proiectului fiind estimată la suma de 4,56 milioane lei.

CAV Miroslava va deservi întreaga comună și va asigura colectarea separată a deșeurilor care nu pot fi colectate în sistem „door-to-door”, respectiv deșeuri reciclabile și biodeșeuri care nu pot fi colectate în pubelele individuale, precum și fluxurile speciale de deșeuri

Dan Niță, Primar com. Miroslava: „Am semnat un contract de finantare pentru doua proiecte prin PNRR, un proiect care ne ajuta sa ne imbunatatim parcul de transport, un proiect de 250.000 de euro pentru achizitia unui autobuz de transport. In aceeasi zi am semnat si al doilea contract pentru imbunatatirea pentru GIS din comuna„.

Mai mult decat atat, primaria va primi finantare si pentru infrastructura scoalara.

Dan Niță, Primar com. Miroslava: „Astazi am primit vestea ca s-a aprobat reabilitarea energetica pentru cele doua scoli, o investitie de aproximativ sase milioane de lei. Sunt proiecte de viitor inseamna ca in primavara putem sa ne apucam de treaba”.

Proiectele au ca termen de implementare aproximativ doi ani.