Miroslava ratează o şansă enormă în lupta pentru evitarea retrogradării

Sharing is caring!

Echipa pregatita de Adrian Kerezsy a pierdut meciul de pe teren propriu cu UTA, contand pentru etapa a 32-a de campionat si are emotii mari in cursa pentru ramanerea in Liga a doua.

Iesenii s-au batut din nou singuri desi au ratat o sumedenie de ocazii la poarta aradenilor. Gazdele au trimis de doua ori mingea in transversala, au transformat un singur penalty din cele doua primite si tot au pierdut in fata unei echipe tinere a Aradului, pregatita de profesorul Ionut Popa.

Oaspetii au deschis scorul in minutul 41 prin Popa, cu largul concurs al goalkeeperului de la Miroslava, Turita.

Scorul a fost majorat de Hlistei dupa o actiune prelungita a aradenilor. Golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Asavoaie, care a transformat un penalty in minutele de prelungire ale meciului.

In urma acestui rezultat, Miroslava ocupa locul 17 cu 31 puncte dar este obligata in
urmatoarea runda sa castige pe terenul celor de la Pandurii.
UTA nu a scapat inca de emotiile retrogradarii dar momentan echipa lui Ionut Popa este in grafic.

“Eu zic ca a fost un joc slab intre doua echipe care se lupta sa evite retrogradarea. Noi trecem printr-o perioada foarte grea pentru ca eu am preluat o echipa cand au plecat toti jucatorii adusi in vara cu gand de promovare. Au ramas doar tinerii si incercam cu aceasta echipa sa ne salvam si sa indeplinim obiectivul de a ramane in liga a doua”, a declarat Ionut Popa – director tehnic UTA Arad.

Daca la Arad, Ionut Popa este hulit de catre suporteri dupa ce a antrenat Timisoara in Liga 1, la Iasi, profesorul se simte ca acasa. La meciul de sambata, Popa a fost intampinat cu caldura de catre microbistii ieseni.

shares