Miroslava, planuri mari pentru viitor

miroslava

In urmatorii ani Miroslava isi va continua dezvoltarea odata cu atragerea investitiilor din afacerile private. Cat de curand un mall va fi construit in zona iar un proiect pentru ridicarea unei Case de Cultura a fost depus deja la Compania Nationala de Investitii.

Dan Nita – primar Miroslava: „Oamenii nu-si mai permit sa vina sa se deplaseze la Iasi, cat de curand va apare un mall, in Miroslava, un mall stil Palas. Ca localitate, Miroslava creste de la o zi la alta, se urbanizeaza rapid, in curand va fi un oras, daca mergem in ritmul asta, in 10 ani Miroslava va ajunge la 100.000 de locuitori. Noi trebuie sa fim atenti acum cand construim, daca nu suntem in ritm cu necesitatile comunei s-ar putea sa ramanem in urma si sa nu mai putem sa le facem mai tarziu. Pe zi ce trece trebuie sa construim sa dezvoltam infrastructura de toate tipurile”.   

Primarul vrea sa se concentreze pe construirea unor alei pietonale si pe crearea unor parcuri de joaca pentru copii. Si aceste investitii vor fi facute din fonduri proprii.

„Din 2008 si pana acum, in afara de Sala de Sport facuta de Compania Nationala de Investitii, tot ce s-a investit in comuna Miroslava s-a facut pe bani proprii ai comunei sau pe imprumuturi sau pe bani europeni”, a completat Dan Nita.