Miroslava, industrie și asfalt

Sharing is caring!

Cu un numar de aproximativ 18.000 de locuitori in statistici dar cu mult mai multi in fapt, comuna Miroslava este considerata inca cea mai bogata comuna din Romania. Administratia locala a reusit sa atraga fonduri europene importante iar prin seriozitate, deschidere, transparenta si multa munca, Miroslava e locul in care lucrurile au o dinamica pozitiva. Prezent in emisiunea La pas prin judetele Moldovei, primarul Dan Nita s-a aratat determinat sa duca mai departe renumele comunitatii pe care o conduce.

Ce mai e nou in Miroslava? Un drum de exploatatie agricola, in lungime de 7, 8 km a fost pietruit iar in cel mai scurt timp va fi asfaltat. O alta veste buna este ca pana la sfarsitul anului, Miroslava va avea toate drumurile asfaltate.

Parcul Industrial din Miroslava este singurul parc de asemenea amploare din judet iar primarul Dan Nita vrea ca anul viitor acesta sa fie productiv. De 10 ani primar , Dan Nita incearca sa tina piept tuturor piedicilor si sa duca Miroslava cat mai aproape de ideea de comuna europeana moderna.

shares