Miroslava este pregătită pentru sezonul rece

foto_Miroslava

A fost semnat contractul pentru deszapezirea comunei Miroslava. Anul acesta, autoritatile locale au anuntat ca se va interveni pe principalele artere insa exista si situatii in care nu se va deszapezi intrucat sunt strazi private.

Primaria comunei Miroslava este pregatita pentru primele ninsori. Contractul a fost semnat pentru a se interveni in perioada 2022-2023, pe timpul sezonului rece.

Dan Niță, primar com. Miroslava:

„Noi suntem pregatiti. Am cumparat toate produsele sare, nisip. Le avem in depozite. S-au incheiat contractele de deszapezire pentru timp de iarna. Lucrarile sunt destul de costisitoare.”

Avand in vedere faptul ca investitia in deszapezire este destul de mare, autoritatile au anuntat ca se va interveni pe principalele artere din Miroslava.

Dan Niță, primar com.Miroslava

„Suntem pregatiti. Anunt de pe acum ca deszapzirea se va face intr-o anumita ordine: se vor deszapezi drumurile si strazile, unde este circuitul public, transportul public local, se vor deszapezi strazile care leaga comuna de sate. Dupa se va merge pe urmatoarele strazi la nivel comunal iar drumurile private nu stiu daca o sa fim in masura sa putem sa le deszapezim datorita faptului ca nu ne permite legea.”

La nivel judetean, utilajele vor acționa din trei baze principale de deszăpezire aflate în Iaşi, Târgu Frumos şi Paşcani, două baze secundare la Grajduri şi Cotnari şi trei puncte de sprijin la Vlădeni, Ţibăneşti şi Răducăneni.