Miroslava a strâns donații pentru Turcia

Centre-de-donatii-pentru-victimele-cutremurului-din-Turcia-deschise-in-Capitala.-Unde-pot-dona-bucurestenii-paturi-corturi-saci-de-dormit-alimente-neperisabile-2-scaled-c-1260x709

Primaria Comunei Miroslava impreuna cu o asociatie au strans alimente si haine pentru a veni in sprijinul victimelor cutremurului din Turcia. Voluntarii au pregatit pachetele care au fost deja trimise catre o regiune puternic afectata de cutremure.

Ajutoarele strânse cu ajutorul cetățenilor și companiilor din Miroslava pentru sinistrații cutremurului din Turcia sunt pe drum. Oamenii s-au mobilizat rapid si s-au putut strange ajutoare pentru 1.200 de persoane.

Alina Bucur, președinte Asociație

Avem hainute pentru 1.260 de persoane: geci, pantaloni, sacouri pentru femei, incaltaminte. Avem alimente neperisabile 380 de kg de orez, paste, produse de igiena pentru doamne si pentru copii. paturi si ce au putut acei oameni care ne-au sustinut care au fost alaturi de noi.”

Primaria a asigurat transportul donatiilor catre Turcia.

Mădalin Paul Hriscu, consilier local

„S-a oferit o mica suma de bani pentru a fi mai mult ajutor pentru aceasta donatie catre o regiune din Turcia unde a fost distrusa de cutremur.”

De-a lungul timpului, Primaria comunei Miroslava s-a implicat in mai multe campanii umanitare.