Miroslava a sărbătorit Ziua Națională

Corul de copii DoReMi a realizat un spectacol emotionant de Ziua Nationala intitulat „Acasa-i Romania!”. Evenimentul a avut loc in comuna Miroslava si s-a bucurat de prezenta parintilor si a autoritatilor locale. Organizatorii au vrut sa transmita atat celor mici, cat si celor mari ideea de identitate nationala.

Comuna Miroslava pastreaza traditiile iar Ziua Nationala a Romaniei a fost un bun prilej pentru a le arata tuturor franturi din folclorul romanesc.

„Suntem la a doua editie si speram sa continuam in acest mod. Participa la acest eveniment un numar de aproxiamtiv 300 de copii care vor fi bucurosi ca sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei”, a declarat Dan Niță, Primar Comuna Miroslava.

Corul DoReMi este format din 24 de copii pe doua voci egale si au varste cuprinse intre 6 si 16 ani.

„Astazi este o zi speciala pentru noi toti, este ziua noastra, a romanilor si in ideea de a transmite copiilor mai departe obiceiurile, traditiile si ceea ce suntem noi ca romani pana la urma am tinut foarte mult sa organizez acest concert cu momente folclorice, patriotice si sa fie familiarizati cu Ziua Nationala a Romaniei”, a declarat Corina Dumitru, Coordonator Corul DoReMi.

Reprezentatiile artistice sunt pregatite an de an cu multa implicare si dedicare sub atenta coordonare a dirijorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *