Mircea Rednic si-a prelungit contractul cu Poli Iasi pana la finalul sezonului

Sharing is caring!

Intr-o conferinta de presa inedita, tinuta in aer liber la stadionul Emil Alexandrescu, Mircea Rednic si-a prelungit contractul cu Politehnica Iasi pana la finalul sezonului.

Tehnicianul ca are nevoie de un plan bine pus la punct ca sa-si prelungeasca angajamentul cu inca un sezon la Iasi.

“De ce nu? Dacă am garanţii că se vrea performanţă la Iaşi, cu mare drag, mâine semnez. (n.r. – Semnaţi pe încă un an?) Dacă mi se oferă condiţii, cu mare drag. Să ai o siguranţă financiară, să se implice mai multă lume, nu numai cu sfaturi, poveşti, dar să avem un buget stabil, să nu se mai ajungă ca antrenorul să împrumute clubul. Condiţii am, n-am de ce să mă plâng, terenurile sunt foarte bune. Dacă se doreşte performanţă, cu mare drag continui la Iaşi”, a declarat tehnicianul. 

Rednic are de rezolvat câteva probleme, după ce echipelor li s-a permis reluarea cantonamentelor: “Problema noastră mare e că n-am reuşit să-i recuperăm pe cei cinci străini. Sperăm să vină duminică, şi-au rezervat bilete, dar şi le-au mai rezervat de două ori şi s-au anulat biletele. Sper să ajungă cât mai repede, pentru că sunt jucători pe care m-am bazat sezonul acesta. 

Nu sunt de acord cu reluarea campionatului. Dar dacă ni se impune…. Nu mi-a plăcut tonul cum… Adică merităm mai mult respect. Aici se vorbeşte doar despre banii care s-au dat la echipe, dar nu se vorbeşte despre banii care se iau”, a mai spus “Puriul”. 

shares