Mircea Rednic a intrat în pâine la Iași

Sharing is caring!

Antrenorul a semnat astazi contractul cu Poli Iasi. Momentan, tehnicianul va pregati trupa din Copou pana in vara cu optiune de prelungire. Tehnicianul a stabilit mai intai catevaamanunte cu primarul dupa care a mers in Copou sa-I cunoasca pe jucatori.

Vreau ca lucrurile sa fie clare, este o experienta buna pentru mine si am vrut sa stabilim niste reguli pe care toata lumea trebuie sa le respecte. A doua regula, nu vin ca investitor, nu vin ca sponsor, sunt antrenor si vreau sa ma tratati ca atare.”, a declarat Mircea Rednic – antrenor Poli Iasi.

Rednic a tinut legatura in ultima perioada cu Mihai Teja, fostul sau secund si a hotarat sa aleaga Iasul dupa ce a petrecut cateva zile cu stafful Politehnicii in cantonamentul de vara: “Parca viata a facut sa fie asa sau destinul. Eu in vara nu antrenam si am fost invitat de Mihai in stagiul de pregatire si de domnul presedinte. Am stat cu ei cateva zile acolo, mi-a placut atmosfera , am avut si posibilitatea sa discut cu oamenii care se ocupa de echipa. Mi-a placut felul in care au inceput dar stiti cum este in fotbal sunt moment in care si antrenorul decide nu numai jucatorii.”

Obiectivul antrenorului in Copou va fi Cupa Romaniei si locurile 1-10 in campionat. La reunirea Politehnicii de astazi, Rednic i-a cunoscut pe jucatori si a ramas surprins ca Platini a lipsit de la primul antrenament. Tehnicianul sustine ca nu va face multe schimbari in lot dar isi doreste cativa jucatori in perioada urmatoare.

shares