Mircea Geoana, Secretarul general adjunct NATO vine la Iași

Camera de Comerț și Industrie Iași organizează vineri, 17 noiembrie 2023, ora 10.00, o întâlnire cu Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Evenimentul se va desfășura la Palatul Culturii din Iași, iar subiectul central al discuției îl va constitui securitatea economică și inovarea pe flancul estic al NATO și UE.

„Acest eveniment aduce în prim-plan subiecte de importanță crucială și de mare actualitate și va oferi o platformă de discuție și schimb de idei cu secretarul general adjunct al NATO. Vom aborda subiecte din sfera securității economice în contextul actual, inovare și tehnologie, despre parteneriate și colaborare regională, perspective, dar și despre rolul și poziționarea Iașului în context regional” a declarat Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași.

Dezbaterile își propun să aducă o serie de răspunsuri la întrebări, ca de exemplu:

Cum pot NATO și UE să contribuie la consolidarea securității economice în regiunea noastră?

Cum pot inovațiile tehnologice să susțină securitatea economică și stabilitatea pe Flancul Estic?

Cum pot statele membre ale NATO și UE să colaboreze mai eficient pentru a aborda provocările comune legate de securitatea economică?

Care sunt pașii următori și strategiile necesare pentru a asigura o securitate economică durabilă și inovare pe Flancul Estic?

Potențialul și asumarea rolului de hub regional al Iașului în relația cu Republica Moldova.

Participarea la eveniment este gratuită, exclusiv pe baza înscrierii și a confirmării prealabile din partea organizatorului, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac online, pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie Iași, www.cciasi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *