Miracol la Iași! Tânăra în comă profundă și-a revenit spectaculos

andreea iord

Revenire miraculoasa la Spitalul de Neurochirurgie. Andreea, victima unui accident teribil de ATV la Gura Humorului a iesit din coma dupa 23 zile. Fiica preotului din Parohia Ezareni este constienta si urmeaza sa treaca printr-un proces amplu de recuperare.

Tânăra de 19 ani a fost detubată. Iși mișcă membrele este conștientă și reacționează la stimuli verbali.

https://youtu.be/k50PCSgmTtQ

dr. Lucian Eva, manger Spital Neurochirurgie Iași

”Vestea bună este că pacienta și-a revenit din punct de vedere neurologic, după o perioadă îndelungată de ventilație mecanică, aproximativ 23 de zile. Ea este în momentul de față detubată, răspunde la comenzi verbale și va necesita în perioada următoare o recuperare neuromotorie într-o clinică de specialitate.

Pe măsură ce trece timpul, aportul nostru medical pentru salvarea pacientei s-a cam încheiat, de aici încolo recuperarea este cea mai importantă pentru ea, pentru a facilita inserția ei socială și familială.”

Andreea se afla la Gura Humorului împreună cu o prietenă și s-au urcat pe un ATV pentru o plimbare. Din nefericire acestea au pierdut controlul și s-au răsturnat răsturnat într-o râpă. Andreea a fost prinsă sub utilaj suferind rani grave. Sansele sale de supravieutuire erau minime insa rugaciunile familiei, probabil, au readus-o la viata.