Minora din Iași violată timp de 4 ani, de concubinul mamei ei

viol-minora-2

O fetita de 8 ani din Iasi a fost violata de iubitul mamei sale, timp de 4 ani. Individul o ademenea pe minora cu dulciuri si papusi ca sa nu ii spuna mamei sale ce se intampla. Femeia a plecat la munca in strainatate si a lasat copila in grija individului. Acum, procurorii l-au trimis in judecata pe barbat pentru viol in formă continuata, agresiune sexuala in forma continuata si coruperea sexuala a minorilor in forma continuata.

Oamenii legii din Iași susțin că în perioada 2016 – august 2020, în timp ce minora se afla atât în locuința comună din județul Constanţa, cât şi în cele 3 locuințe din judeţul Iaşi, agresorul a dezbrăcat-o în mod repetat şi a săvârşit acte de natură sexuală față de minoră. Reprezentanții DGASPC Iași au confirmat faptul că fetița a fost supusă unor abuzuri.

Cazul a fost sesizat de către comunitatea locală, poliția a fost anunțată, aceștia au venit cu fetița la specialiștii de la Direcția de Asistență Socială și Protecția copilului. Fetița a fost audiată în prezența unui psiholog după care a fost evaluată de către echipa de asistență socială și psihologi. S-a dovedidt faptul că fusese victima unor abuzuri. În măsura în care a fost arestat agresorul, copilul a rămas în familie, în grija mamei, în momentul de față se află tot în familie și a participat la un program de consiliere inițiat de specialiștii DGASPC Iași.Țin să menționez faptul că este monitorizată în continuare de către autoritățile locale.”- a declarat Tiberiu Bantaș, purt. de cuv. DGASPC Iași

Vecinii și profesorii sunt cei care și-au dat seama că, se intampla ceva cu fetița și au sesizat autoritatile. Astfel, în urma plăngerilor făcute la polițiștii Secţiei VI, s-a dispus față de ieșean măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă faţă de individ pe o perioadă de 30 de zile. Momentan, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fetița de 8 ani din Iași care a fost violată de cel care trebuia să aibă grijă de ea.