Minora din Iasi disparuta de mai mult de o saptamana. Daca ati vazut-o, sunati la 112!

minora

Polițiștii ieșeni caută o minora, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. La data de 07 februarie, polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, Florea Francesca-Elena, de 13 ani, din municipiul Iași, a plecat de la domiciliul bunicii și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei: înălțime 1,60 m., aproximativ 50 kg., ochi căprui, par saten, lung, peste umeri, fata ovala, fără semne particulare. La data plecarii, aceasta era îmbrăcată cu o geaca neagra, de piele, cu guler alb, de blana, pe deasupra purta o vesta de blana, de culoare crem, blugi negri și era incaltata cu ghete negre, tip cizma, iar asupra ei avea un rucsac maro, de piele.

După ce a plecat de la domiciliul bunicii, a fost semnalata, de mai multe ori, pe raza municipiului Iași, în diferite zone, inclusiv în mijloacele de transport în comun. Persoanele care dețin informații, care sa ajute la găsirea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numărul unic de urgență 112.