Minora de 15 ani electrocutata pe tren a fost transferata la Spitalul de Copii Sf. Maria, sectia ATI

elicopter-smurd (1)

Una dintre minorele din Roman, electrocutate in aceasta dimineata dupa ce s-au urcat pe un tren de marfa sa-si faca poze a fost adusa cu elicopterul SMURD Iasi la Spitalul de Copii Sf. Maria. Copila de 15 ani a suferit arsuri pe 21 la suta din suprafata corpului.

„Aceasta s-a urcat pe un vagon in dorinta de a face poze. A suferit o electrocutie prin arc electric, arsura pe aproximativ 21 la suta din suprafata corporala, pe torace, membre inferioare si superioare si la nivelul fetei. A fost transferata la Spitalul Sf. Maria, ATI – chirurgie plastica, pentru tratamentul arsurilor. Este stabila hemodinamic, am efectuat stabilizare hidro electrolitica si tratament al durerii pe timpul tarnsferului”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iasi.

Va reamintim, trei adolescente s-au urcat pe un tren din gara Roman. Unei fete de 14 ani i-au luat foc hainele, o tanara de 13 ani nu a prezentat arsuri iar fata de 15 ani a fost cea mai grav ranita dupa ce a ridicat telefonul si s-a facut arc electric.