Minora de 14 ani disparuta din Belcesti, gasita acasa la iubitul de 29 ani din Erbiceni

Una dintre cele doua minore din judetul Iasi date in urmarire generala a fost gasita, aseara, la domiciliul unui barbat de 29 de ani cu care ar fi intretinut raporturi sexuale.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru act sexual cu un minor. Fata, in varsta de 14 ani originara din comuna Belcesti, era data disparuta de familie de luni seara.

Mama sa a precizat ca fata ar fi plecat de acasa pentru a face cumparaturi, insa nu s-a mai intors, motiv pentru care a decis sa sesizeze Politia.

Ag. Ciobanu Ilinca, purt. de cuv. IPJ Iasi: „La data de 30 iulie, in jurul orelor 20:30, minora de 14 ani ce a disparut de pe raza comunei Belcesti a fost identificata pe raza comunei Erbiceni fiind ulterior incredintata mamei sale. De asemenea din primele cercetari s-a constatat faptul ca aceasta ar fi fost la un tanar de 29 de ani din aceeasi localitate cu care ar fi intretinut de buna voie relatii sexuale fara a fi victima vreo unei agresiuni fizice. In cauza a fost intocmit dosarl penal sub aspectul savarsirii infractiunii de act sexual cu minor, iar cecetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Harlau”.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!