Minora de 14 ani disparuta din Belcesti, gasita acasa la iubitul de 29 ani din Erbiceni

ordin_de_protectie

Una dintre cele doua minore din judetul Iasi date in urmarire generala a fost gasita, aseara, la domiciliul unui barbat de 29 de ani cu care ar fi intretinut raporturi sexuale.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru act sexual cu un minor. Fata, in varsta de 14 ani originara din comuna Belcesti, era data disparuta de familie de luni seara.

Mama sa a precizat ca fata ar fi plecat de acasa pentru a face cumparaturi, insa nu s-a mai intors, motiv pentru care a decis sa sesizeze Politia.

Ag. Ciobanu Ilinca, purt. de cuv. IPJ Iasi: „La data de 30 iulie, in jurul orelor 20:30, minora de 14 ani ce a disparut de pe raza comunei Belcesti a fost identificata pe raza comunei Erbiceni fiind ulterior incredintata mamei sale. De asemenea din primele cercetari s-a constatat faptul ca aceasta ar fi fost la un tanar de 29 de ani din aceeasi localitate cu care ar fi intretinut de buna voie relatii sexuale fara a fi victima vreo unei agresiuni fizice. In cauza a fost intocmit dosarl penal sub aspectul savarsirii infractiunii de act sexual cu minor, iar cecetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Harlau”.