Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va efectua vizite în județele Iași, Vaslui și Vrancea în cadrul cărora va participa la activități de vaccinare

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va efectua în perioada 4 – 6 mai a.c. vizite în județele Iași, Vaslui și Vrancea în cadrul cărora va participa la activități de vaccinare inclusiv în mediul rural și va avea, printre altele, întâlniri cu reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, precum și întâlniri cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sănătății, cu medici de familie și reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică.

Vineri, 4 iunie 2021, jud. Iași

Declarații de presă vor avea loc la ora 16.00 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” la deschiderea Maratonului de vaccinare. (UMF „Grigore T. Popa, str. Universității 16)

Programul vizitei cuprinde și întâlniri cu reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sănătății, cu reprezentanți ai medicilor de familie și ai direcției de sănătate publică județene, ai casei județene de asigurări de sănătate și ai Prefecturii Iași.

Sâmbătă, 5 iunie 2021, jud. Vaslui

9.30 – 11.00: Activitate de vaccinare la centrul din Rebricea organizat la Căminul Cultural (com. Rebricea, jud. Vaslui)
Declarații de presă vor avea loc în jurul orei 10.00, în fața Căminului Cultural din Rebricea.

12.30 – 13.00: Maratonul vaccinării Vaslui (str. Ștefan cel Mare 79, Vaslui)
Declarații de presă în jurul orei 13.00.

Programul vizitei cuprinde și activități de vaccinare la cabinetul medicului de familie dr. Cătălina Adochiei, întâlniri cu reprezentanți ai Prefecturii Vaslui și întâlnire cu medici de familie din Vaslui.

Duminică, 6 iunie, jud. Vrancea

10.30 – 11.30: Activitate de vaccinare la Târgul din Dumbrăveni (com. Dumbrăveni, jud. Vrancea)
Declarații de presă în jurul orei 11.30.

Programul vizitei cuprinde și întâlniri cu reprezentanți ai Prefecturii Vrancea, precum și cu medici de familie din Focșani.